• Zaterdag 23 oktober aanstaande gaat er een bus naar de wedstrijd in Groningen

12 okt 2021
  •                                                               The Knickerbockers-SV Gramsbergen

De voorgaande edities waren altijd erg gezellig onder het motto ‘het licht staat op rood het licht staat op groen, bij The Knickerbockers is altijd wat te doen’.

De bus vertrekt om 12:15 vanaf de parkeerplaats bij CF-Kunststoffen.

De kosten bedragen tien euro per persoon en op de heenreis is er koffie en thee en op de terugreis een hapje en een drankje.

Opgave kan tot vrijdag 22 oktober bij supportersvereniging,

Gerrit Olsman 06-41 57 75 59

Wim Bakker    06-23 13 48 75

De supportersvereniging moet een groepsgezondheidsverklaring aanleveren bij de Gebo waarin wordt verklaard dat:

● Iedereen de beschikking heeft over een mondkapje, dat gedragen zal worden bij het in- en uitstappen en gedurende de reis.

● Iedereen heeft verklaart dat hij/zij geen last heeft van verkoudheidsklachten, verhoging, koorts of benauwdheid.