• 14.30 uur op ons eigen kunstgras tegen HHC

  Altijd lastig.. HHC. Het is toch de derby welke je gewoonweg wilt winnen.

  Sinds jaar en dag spelen we tegen elkaar en we komen ze overal tegen. Ook dit seizoen mochten we al eerder tegen elkaar spelen in de beker, hier wonnen wij de wedstrijd met 2-0. Dat dit niets zegt over de competitie, dat is wel duidelijk. HHC doet het goed, ze staan 3e met 16 doelpunten voor en 4 tegen.

  Wij staan momenteel 5e. Nog niet met het beste voetbal, maar wel met de beste wil en de strijdkracht welke ons op deze positie brengt. Het wennen duurt langer dan gehoopt, het vinden van elkaar, de posities iedere week weer anders gevuld, maar de punten beginnen we over de streep te trekken. 

  Vorige week wonnen we in Koekange met 2-1. Een ploeg waar we met 6-0 eigenlijk hadden moeten winnen, maar de bal wou er gewoonweg niet in. Tegen HHC gaan we deze kansen niet krijgen, dus zullen we zorgvuldig om moeten gaan met onze kansen voor het doel.

  Communicatie, werken voor elkaar, maar vooral er staan als een team, dat gaat ons morgen helpen! En laten deze punten nou net onze sterke punten zijn.

  Half 3 trappen we af op het kunstgras en we zijn jullie support hard nodig! Aangezien het eerste om half 6 in Hengelo speelt, kan die support precies voor het vertrek richting Hengelo aan 😉.

   

  Ellen Braker