• De wedstrijd van afgelopen week tegen Elim is er eentje om niet snel te vergeten. Waar we een feestje hadden kunnen vieren met het behalen van de eerste plek overheerste nu een bedrukte stemming i.v.m. de blessure van Jorian Wubs en het staken van de wedstrijd. Hopelijk kunnen we Jorian dit seizoen nog een keer zien spelen in het fraaie jubileum shirt. Wij wensen hem een zeer spoedig herstel toe. 

    Komende zaterdag een oude bekende die we al eerder tegen kwamen in de 2e klasse noord en wel de S.V. Bedum. In het seizoen 17/18 werden ze na een wel erg spannende competitie kampioen in onze klasse. Na slecht een jaar 1e klasse keerden ze al weer terug na rechtstreekse degradatie. In het eerste seizoen dat wij de Bedummers troffen speelden we 2 keer gelijk en het seizoen daarop moesten we twee keer de winst aan de Groningers laten. Met 11 punten staan ze momenteel op een 9e plaats. S.V. Bedum was afgelopen zaterdag met 3-1 te sterk voor The Knickerbockers.Op eigen terrein namen de mannen van Remy van der Wal de leiding via Nigel Bakker. Op slag van rust maakte Anne Vaatstra de achterstand ongedaan. Na de hervatting trok de thuisclub het duel naar zich toe. De wedstrijd was een uur onderweg toen SV Bedum mocht aanleggen vanaf elf meter. Bart Apotheker schoot onberispelijk binnen. The Knickerbockers ging vol op de aanval, maar op jacht naar de gelijkmaker gaven de studenten veel ruimte weg. Anne Jits Sybesma bepaalde de eindstand op 3-1. 

    De thuisclub is de laatste wedstrijden bij vlagen uitstekend op dreef en zal zich willen handhaven in de top van de 2e klasse. We zullen even de steekballetjes en voorzetten van Jorian Wubs moeten missen, maar er zit genoeg kwaliteit in de selectie om dit goed op te vangen. Gramsbergen zal als favoriet starten er alles aan willen doen om de punten in huis te houden. Kijken we even naar de wedstijden die we tegen Bedum speelden, dan weten we ook dat we een geduchte tegenstander treffen. Scheidsrechter van dienst is deze middag Semih Kiremit en de aftrap is om 14.30 uur. 

    Henk Reins