• Voorbeschouwing S.V. Gramsbergen – NEC Delfzijl

6 okt 2021
  • Gramsbergen is er afgelopen zaterdag in Haren niet in geslaagd om Gorecht een keer op de knieën te krijgen. Gezien de kansen aan beide zijden had het ook wel 7-7 kunnen worden, maar laten we eerlijk zijn: Gorecht was wel de verdiende winnaar. Nieuwe ronde nieuwe kansen en dat moet dan zaterdag gebeuren in Delfzijl tegen NEC. De plaatselijke trots eindigde de afgelopen 3 seizoenen in de middenmoot en zal dit zeker dit seizoen willen verbeteren, maar met 1 punt uit 2 wedstrijden lijkt dit er nog niet op. Verloren werd er met 2-0 in de eerste wedstrijd tegen de Knickerbockers en afgelopen zaterdag kon het eerste punt genoteerd worden met een o-o tegen Oosterwolde. Ontmoetingen tegen NEC leverden tot nu toe spannende wedstrijden op en de laatste keer was dat op 21 september 2019 toen Gramsbergen in Delfzijl met 2-1 won door doelpunten van Elwin van der Veen en Roy Seinen. Voordat de thuiswedstrijd gespeeld zou worden was de competitie helaas al gestopt. Afgelopen zaterdag miste Gramsbergen een aantal spelers die wellicht voor de wedstrijd tegen NEC weer aansluiten. We kunnen zeker een getergd Gramsbergen verwachten die zichzelf en de grote aanhang wil belonen met een driepunter. De verbeterpuntjes zijn deze week vast aangescherpt op de training en we gaan zaterdag zien of dit wat oplevert. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur en wie niet zelf wil rijden kan zich opgeven voor een plaats in de bus.

Henk Reins