• Welkom bij S.V. Gramsbergen

Mooi daj d'r bint
  • Gramsbergen koesterde afgelopen zaterdag de 3 punten, terecht of onterecht, goed of matig, het maakt allemaal niet meer uit, we zijn er blij mee. Gramsbergen loopt in de pas der verwachtingen en dat is mooi meegenomen. De volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste en dat is a.s. zaterdag thuis tegen DESZ uit Zwartsluis. De eerste gedachte die dan opkomt zijn de namen Moorman en Kisjes, goed voor vele doelpunten en moeilijk af te stoppen. Ondanks de aanwezigheid van deze spelers verloor DESZ afgelopen zaterdag met 3-1 van DZOH. In een wedstrijd met weinig kansen voor beide elftallen bleek DZOH te sterkste van de twee. DESZ staat hierdoor op 3 punten uit 3 wedstrijden. Voor de Corona in het seizoen 2018-2019 eindigde de ploeg uit Zwartsluis op een verdienstelijke 2e plek achter kampioen PelikaanS. Gramsbergen en DESZ speelden in het seizoen 2019/2020 op sportpark 't Hoge holt met 2-2 gelijk en het seizoen daarvoor won Gramsbergen met 5-1 in Zwartsluis. Trainer Pim Kaagman staat voor het derde seizoen aan het roer en zal zich, samen met zijn selectie, in een volledige competitie een willen bewijzen dat ze bij de top 5 behoren. In de wedstrijd tegen DZOH zakte DESZ veelvuldig in en liet de Emmenaren aan de bal. Gaat dit zaterdag ook gebeuren dan zou dat Gramsbergen in de kaart moeten spelen. Een oude wijsheid zegt immers dat je in balbezit de meeste kans hebt om te scoren. Scheidsrechter van dienst is deze middag is B. (Body) Stundebeek. Wij wensen onze gasten uit Zwartsluis en ons Groen witte legioen alvast een mooie en spannende wedstrijd toe.

N.B

Afgelopen dinsdag is de wedstrijd LTC – Gorecht gepeeld die op de eerste competitiedag is afgelast. Deze werd door Gorecht met 2-1 gewonnen waardoor de ploeg uit Haren nog steeds de volle winst heeft behaald evenals DZOH. Gramsbergen staat nu op een verdienstelijke 3e plaats.

Henk Reins