• Met een 3-0 overwinning afgelopen zaterdag op de Knickerbockers en de 4-0 winst dinsdagavond op Drenthina staat Gramsbergen waar het dit seizoen verwacht werd en dat is in de top 5. Ondanks de geringe onderlinge afstand in de grote middenmoot hoeft Gramsbergen zich geen echte zorgen meer te maken. Met nog 4 wedstrijden te spelen zijn er nog aardig wat punten te halen en moeten de prijzen nog grotendeels verdeeld worden. Het kampioenschap lijkt tussen DZOH en Gorecht te gaan. Degradatie voor NEC lijkt wel zeker, maar de strijd voor de andere degradatieplekken is nog volledig open. Voor de periodetitels komen ook nog best wat ploegen in aanmerking en dat maakt het allemaal van week tot week spannender in de 2e klasse J. Gramsbergen gaat zaterdag op bezoek bij buurtgenoot Elim en dat is de runner-up van dit kalenderjaar. De motor begon wat langzaam te draaien, maar gedurende het seizoen staan ze met 27 punten ( en een wedstrijd minder) op een 9e plaats. Nog niet veilig, maar met wat extra punten erbij kan het ook zomaar richting de top 5 gaan. Met elf doelpunten is Justin Benjamins de speler die wat extra aandacht van Gramsbergen verdiend en dus vaak beslissend in de wedstrijd kan zijn. Gramsbergen is bezig aan een goede reeks en zal deze lijn door willen trekken. We zullen zaterdag in Elim zien wat er nog in het vat zit.

Henk Reins