• Scherp zijn vanaf minuut 1 en bij de les blijven dat zijn vast de woorden die trainer Rick Mulder in zijn wedstrijd bespeking gebruikt heeft. Het is denk ik maar goed dat we niet weten welke woorden dat in de rust waren. Weer ging het de eerste minuten mis en keek Gramsbergen tegen een achterstand aan. Daar lijkt patent op te liggen zowel direct na de aftrap en direct na rust. Gramsbergen herpakte zich echter wel gedurende de wedstrijd en dat is positief behalve de 2-1 nederlaag natuurlijk. We gaan ons nu maar richten op de laatste wedstrijden dit jaar en die zijn alle twee uit. Komende zaterdag gaan we naar Almelo voor de wedstrijd tegen PH en dat is een ploeg die meer zorgen heeft dan wij. Na 4 seizoenen met respectievelijk 2 keer een 7e, 1 keer een 8e en 1 keer een 5e plek zou je toch stellen dat het een stabiele 2e klasser is. Maar in de huidige stand met een 13e plek en slechts 4 punten breekt de ploeg van trainer Niels van ‘t Hoog geen potten dit seizoen. Ook de tegen doelpunten spreken voor zich (40) met als uitschieter de 11-1 nederlaag tegen FC Zutphen. Treft Gramsbergen zaterdag de wel bekende kat in het nauw of gaan we volle bak voor de winst? Als wij de ranglijst er even bij nemen zou je uit gaan van een makkie, maar dat zal het zeker niet zijn. De laatste wedstijden waren er toch wat krasjes in de ploeg geslopen die hopelijk nu aangescherpt zijn. Als wij de eerste 5 minuten na de aftrap en de 5 minuten na de rust goed door komen, dan voorspel ik een overwinning.

Na afloop van de wedstrijd tegen Barbaros werd ik aangesproken om maar niet meer te schrijven dat bij het optreden van een zanger of zangeres de wedstrijd bij voorbaat al verloren is. Heb aangegeven dat we de volgende keer een Duo of de Sjompiesingers uitnodigen, dat hebben we nog niet geprobeerd, wellicht blijven dan de punten in eigen huis. Aanvang van de wedstrijd in Almelo is om 15.00 uur.

Henk Reins