• Dinsdagavond speelt Gramsbergen voor de beker in Hengelo tegen KSV Achilles 12.

De vereniging werd opgericht op 28 maart 1912 en de clubkleuren zijn rood en wit. Thuisbasis is het “Sportpark 't Wilbert”. Voor het seizoen 2019/20 werd er voor het eerst een standaardelftal in de zaterdagafdeling ingeschreven, het startte in de vierde klasse van Oost. In 2022 besloot het zondagse standaardelftal horizontaal over te stappen naar de zaterdagafdeling. Aangezien het de nacompetitie van de zondagse tweede klasse won, mocht het gaan starten in de eerste klasse zaterdag. Met 10 punten uit 8 wedstrijden staat de ploeg op een 9e plaats. Na 3 overwinningen op rij was vorige zaterdag Noordscheschut met 2-0 te sterk en afgelopen zaterdag eindigde de wedstijd thuis tegen SVI in een 2-2 gelijkspel. Gramsbergen werd afgelopen zaterdag afgeschilderd als terechte verliezer na het duel tegen F.C.Meppel. Voor een goed vervolg van de competitie is het belangrijk om ook dinsdag een goed resultaat neer te zetten.

Aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur

Henk Reins