• Met 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden kunnen we best tevreden zijn, dat het voetballend allemaal nog iets beter kan daar is een ieder het over eens. Het is echter ook zo dat als  je een team dat al enige jaren samen speelt wilt omturnen naar een nieuwe speelstijl, dat je daar tijd en veel wedstrijden voor nodig bent. Die tijd moeten we de spelers en trainers ook even gunnen, we zijn nog maar net begonnen en hebben nog niet verloren en daar is geen speld tussen te krijgen. 

    Zaterdag gaan we op bezoek bij de Drentse Zuid Oost Hoek oftewel DZOH  in de Rietlanden te Emmen en dat is geen onbekende tegenstander. Vorig seizoen wist DZOH in een voor Gramsbergen zeer matige wedstrijd met 3-1 te winnen en thuis was er een  3-0 winst voor Gramsbergen met 3 doelpunten van Roy Seinen. De ploeg uit Emmen moest aan het eind van de vorige competitie nog alle zeilen bij zetten om degradatie te ontlopen. DZOH wist de eerste wedstrijd van deze competitie met 1-0 te winnen bij Bedum en verloor afgelopen zaterdag met  1-2 thuis van NEC Delfzijl. DZOH heeft na 4 jaar afscheid genomen van trainer Martin Drent en heeft als opvolger Bert Doldersum aangetrokken die daarvoor 3 jaar werkzaam was bij de vv Dalen.  

    Als Gramsbergen haar strijdlust in de wedstrijd weet te leggen en het eigen spelletje weet op te pakken dan maakt het zeker kans in EmmenDZOH zal haar thuisvoordeel en voetballende kwaliteiten willen uitbuiten om de punten net als vorig seizoen in eigen huis te houden. Het kan niet anders dan dat het een boeiende wedstrijd gaat worden. Aanvang 14.30 uur. 

    Henk Reins