• Jahh, de seinen staan op groen!

In overleg met het bestuur en de supportersvereniging toch nog een leuke activiteit deze zomer op sportpark ‘t Hoge Holt. Vanwege de tijd waarin we nu leven hebben Boudewijn Gaasbeek en Maarten Hans besloten de jaarlijkse voetbalquiz (eenmalig?) te gaan vervroegen.

Het idee is om op 22 augustus as. (alleen bij goed weer!) de eerste lustrumeditie in de buitenlucht te gaan houden. Daarbij zijn we wat minder afhankelijk van de geldende maatregelen en hebben we toch de mogelijkheid om de quiz met een aanzienlijk deelnemersveld te spelen.
    Vanaf vandaag kun je je weer opgeven bij Boudewijn Gaasbeek (06-12432066) en/of Maarten Hans (06-51784527) voor de deelname. Deelname is alleen in koppels en je moet een link met sv Gramsbergen hebben. In eerste instantie mikken we weer op 40 koppels, net als andere jaren. Mochten er zich meer koppels opgeven dan hoeft dat niet direct een probleem te zijn, aangezien we in de buitenlucht acteren.

Qua tijdstip zullen we jullie later nog gaan informeren, aangezien er tegen die tijd wellicht wel alweer wat oefenwedstrijden gespeeld gaan worden. Hier komen we dus later nog op terug!

Denk jij veel van voetbal te weten en houd je wel van een spelletje? Geef je dan snel op!