• Op een zonovergoten sportpark verwelkomde SV Gramsbergen afgelopen zaterdag maar liefst 4 nieuwe sponsoren.

• Namens Vechtdal Tweewielers waren Michel Schipper en Joost Brink aanwezig.
    Twee jonge ondernemers die in 2022 hun nieuwe fietswinkel openden in Hardenberg aan de Bruchterweg, naast Intertoys. Vanuit de parkeergarage onder het gemeentehuis loop je zo hun nieuwe winkel in. Michel en Joost zien veel klandizie vanuit Gramsbergen en willen om die reden graag hun zichtbaarheid en steun aan de vereniging vergroten.

• Instaplan
    Instaplan heeft een grote bijdrage geleverd aan de voorbereiding van ontwerp in inrichting technische installaties voor de nieuwe kleedkamers. Voor de vereniging is Instaplan daarmee al een bekende partner voor realisatie van de nieuwbouw. Nu vergroten ze ook hun zichtbaarheid op het sportpark middels en pakken sponsorbord aan het hoofdveld. Namens Instaplan was Remco Lennips aanwezig.
  • van 't Holt Electrotechniek
    En wat Instaplan ontwerpt, wordt vervolgens geinstalleerd door van 't Holt Electrotechniek. Aldus Erik, die zelf was aanwezig als oud-gediende van ons eerste elftal en tevens boegbeeld van de Heinoos om de bloemen in ontvangst te nemen.
  • SV Gramsbergen en Grolsch kennen een jarenlange, prettige en succesvolle samenwerking. Gedurende het hele jaar, en in het bijzonder tijdens de evenementen en toernooien laten beide partijen zien goed op elkaar ingespeeld te zijn als het gaat om verzorging van de innerlijke mens. Grolsch ziet dat haar 0.0% bieren een grotere populariteit genieten, middels bordsponsoring van Grolsch wordt aan dat 0.0 bier nu ook op ons sportpark duidelijk zichtbaarheid gegeven. Joost Seinen was namens Grolsch aanwezig om bloemen als dank in ontvangst te nemen.
  • SV Gramsbergen bedankt deze nieuwe sponsoren voor hun steun aan onze vereniging!