• Vertrouwenspersoon

  EVEN VOORSTELLEN …
  Graag wil ik mij even op deze onpersoonlijke manier voorstellen, wat eigenlijk niet past bij een vertrouwenspersoon, waarvoor juist de persoonlijke contacten belangrijk zijn.
  Mijn naam is Emil Baveld geboren en getogen in Lonneker en dus een Twentenaar, maar al meer dan dertig jaar inwoner van het stadje Gramsbergen. Ik werk als afdelingschef/tactisch leidinggevende bij de Politie.
  Bij de politie IJsselland ben ik lid van de klachtencommissie Ongewenste Omgangsvormen. Ook ben ik een aantal jaren de Centrale Vertrouwenspersoon geweest en als zodanig verantwoordelijk voor de aansturing van het netwerk van alle vertrouwenspersonen binnen de politie IJsselland.
  Er is een “Reglement Vertrouwenspersoon S.V. Gramsbergen”, waarin staat wat te doen als we niet met elkaar omgaan zoals dat redelijke wijs en menselijk gezien mag worden verwacht. Helaas komt dat overal voor en kan dat soms grote gevolgen hebben voor iemands leven. Het bestuur van de S.V. Gramsbergen wil met het Reglement en het instellen van een Vertrouwenspersoon een duidelijk signaal afgeven dat dit soort zaken net passen binnen de vereniging.

  Wat kan ik als Vertrouwenspersoon van de S.V. Gramsbergen voor jullie betekenen?
  Indien er sprake is van zaken die je zorgen baren en waaruit mogelijk zou kunnen blijken dat het welzijn of de veiligheid van jezelf of andere mensen in gevaar is kan je mij raadplegen en kunnen we bespreken wat er aan de hand is en wat je kunt doen. Ik zal nooit iets met anderen bespreken zonder jouw nadrukkelijke toestemming!
  Mijn gegevens vind je vanaf nu permanent op de site van de S.V. Gramsbergen.
  Ik ben bereikbaar via mail en telefoon:
  vertrouwenspersoon@sv-gramsbergen.nl
  Telf. 0524562331
  Emil Baveld