• Voor het komende seizoen zoeken de speelsters van SV Gramsbergen vrouwen 2 een enthousiaste en communicatief sterke assistent-train(st)er.

Wij zijn een gemotiveerd en gezellig team. We leren graag, maar plezier staat voorop. We spelen competitiewedstrijden op zaterdag in de 5e klasse.

Een genoten opleiding is niet vereist maar ervaring in het trainersvak is een pré.

SV Gramsbergen kan een vrijwilligersvergoeding bieden alsook mogelijkheden om een trainersopleiding te volgen.

We zoeken een assistent-train(st)er die:

• Met zijn/haar enthousiasme voor het voetbal de betrokkenheid van het team kan voeden en versterken.
    • Communicatief sterk is en zijn/haar gedachten over voetbal weet over te brengen op de groep maar ook zijn/haar keuzes en beslissingen uit weet te leggen aan de groep (“spiegelt” met de (hoofd)trainer).
    • Trainingen mede wil verzorgen op maandag- en woensdagavond 19.00 – 20.15 uur. Registreert aan-/afwezigheid trainingen/wedstrijden.
    • Ons coacht tijdens onze wedstrijden op zaterdag daar waar nodig en informeert de hoofdtrainer over de gang van zaken binnen het team.
    • Naast het voetballen is er ook ruimte voor een gezellige derde helft en overige activiteiten.

Ben jij of ken jij iemand die onze trainer wil zijn, stuur dan een berichtje aan:
    Henk Kroezen: 06-37472862  (bereikbaar na 19.00 uur)