• Ondanks dat er momenteel geen voetbal mogelijk is zijn we achter de schermen alweer druk bezig met volgend seizoen. Hierbij een update voor jullie als supporters / volgers van onze club.

  Begeleiding
  Zoals al bekend zal Stephan Rahantoknam ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn met nieuw aan zijn zijde Marco Hollak. Marco gaat de plek opvullen van de vertrekkende Roy Meier en Albert Veldsink. Gerjan Withaar en Bert Kosters blijven als grensrechters aan en gaan deze taak invullen zoals we dat de afgelopen jaren gewend zijn. 

  Maurin Kieft zal volgende seizoen worden toegevoegd aan de begeleiding. Maurin gaat deels wat taken over nemen van Henk Hultink en invulling geven aan de lange wens van een herstel trainer voor spelers welke terugkomen uit een blessure. Henk Hultink blijft als elftalleider actief en gaat waar nodig de verzorging met Erik Bosch ondersteunen. 
  Fysiotherapeut Evan Reinders blijft op de achtergrond betrokken met zijn middelen en expertise voor blessurepreventie en behandeling. 

  Spelers
  Op dit moment hebben de meeste spelers aangegeven ook volgend seizoen in het mooie groen/wit te spelen. Daarnaast zal Jorn Kremer, voorheen HHC Hardenberg en 2 seizoenen Staphorst, de selectie komen versterken.
  Wouter Vink, Youri Bouwhuis en Joran Olsman hebben gekozen om naar onze grote buurman uit Hardenberg terug te keren.
  Ook hopen we Jorian Wubs, die hard werkt aan z’n revalidatie, in de loop van het seizoen terug te zien in het wedstrijdshirt. Gramsbergen heeft hiermee als basis voor volgend seizoen een prima selectie waarin de onderlinge concurrentie groot is. Tot juni kunnen spelers zich nog overschrijven, wie weet komt er nog een aanvulling. 

  TC