• Tim Akkerman meets & greets G - team SV Gramsbergen

  2 okt 2019
 • Ook wij zijn weer begonnen met de wekelijkse voetbaltraining, iedere vrijdagavond 18:00 – 19:00 uur. Het motto is en blijft: 

  “Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.”

  Als je dan op tijd aanwezig bent voor de training kan het voorkomen dat je een BN’er tegen het lijf loopt. Zo ook j.l. vrijdag:  Tim Akkerman, voormalig frontman van Di-rect. Tim maakt momenteel furore in het op Ibiza opgenomen televisieprogramma Beste Zangers. Hij zou ’s avonds een optreden verzorgen voor ruim 300 mensen in het mooie Bostheater van Gramsbergen.

   

 • Natuurlijk maak je dan van de gelegenheid gebruik om te vragen of we op samen op foto kunnen of misschien wel een deel van de soundcheck mogen bijwonen en ja hoor ………om 19:00 uur werd er gesprint om de beste plekken in het Bostheater. Na een nummer uitgespeeld te hebben werden we ontvangen met een welkomstwoordje van Tim. Bij de inzet van het volgende nummer gingen de handjes van onze toppers al snel de lucht in en de oudere dames hoorde je fluisteren: wat kan die man zingen en wat is hij leuk.

 • Wij hebben vernomen dat het uitverkochte Bostheater heeft genoten van de door Tim en zijn mede - muzikanten gespeelde Bruce, the Boss, Springsteen nummers en enkele eigen nummers. Maar ook wij hebben volop genoten.