• Afgelopen week zijn er in de kantine van SV Gramsbergen twee bijeenkomsten georganiseerd voor trainers, leiders, het jeugdbestuur en de technische commissie.
    Beide avonden stonden in het teken van kennismaken met elkaar, wie is wie binnen de vereniging, informatie en afspraken vanuit de club, en het vormgeven van de jeugdtrainingen  mini's tot en met JO19. De trainers onderbouw zijn daarnaast voorzien van de nodige oefenstof.

Op beide avonden was er een gastspreker uitgenodigd. Voor de bijeenkomst onderbouw heeft Gert Heerkes uitgebreid verteld over de organisatie en ambities van HHC Hardenberg, waarbij er uiteraard continue een link werd gelegd naar het trainen van jeugd.
    Voor de bijeenkomst midden- en bovenbouw heeft Stephan Rahantoknam, de trainer van ons vlaggenschip, uitgelegd hoe je een team over een heel seizoen fitter maakt, maar ook fit & fris kunt houden. Uiteraard was er op beide avond gelegenheid, voor de in grote getale aanwezige trainers & leiders, om vragen te stellen.

SV Gramsbergen wenst iedere trainer, leider en spelers een plezierig en succesvol seizoen!