• Wedstrijdverslag S.V. Gramsbergen JO9-3 tegen Hulzense Boys – JO9-2JM

  Op een gure herfstmorgen betraden de jonge spelers van S.V. Gramsbergen JO9-3 vol energie en vastberadenheid het speelveld op sportpark Gramsbergen. Het is zaterdagochtend 11 november 2023. De klok had de 10.30 uur aangegeven en met spelbegeleider Rick aan hun zijde, stonden ze klaar voor een opwindende confrontatie met Hulzense Boys - JO9-2JM.
  Het fluitsignaal weerklonk en meteen voerde Gramsbergen de druk op. Het was Nick die als eerste toesloeg en de thuisploeg een vroege voorsprong gaf, 1-0. De toeschouwers langs de lijn konden voelen dat er iets bijzonders in de lucht hing.

  Senn, geïnspireerd door Nick's doelpunt, liet ook van zich horen en verhoogde de voorsprong naar 2-0. Nick liet er geen gras over groeien en scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, 3-0 voor Gramsbergen.
  Hulzense Boys gaf echter niet op en wist hun eerste doelpunt te maken, 3-1. Maar Nick was in topvorm en liet opnieuw zijn klasse zien door nog een reeks doelpunten te maken, waardoor de voorsprong snel opliep. Met een razendsnelle hattrick bracht hij de score op 6-1 voor Gramsbergen.
  De jonge aanvaller leek onstopbaar en scoorde nog vijf doelpunten op rij, waardoor de score op 11-1 kwam. Hulzense Boys wist nog wel twee doelpunten te scoren, 11-2, maar Nick bleef vol gas geven en voegde nog drie doelpunten toe aan zijn totaal, 14-2.

  Fien wilde ook een stukje van de glorie en scoorde een prachtig doelpunt, 15-2 voor Gramsbergen. Hulzense Boys wist nog een keer tegen te scoren, 15-3, maar Gramsbergen liet zich niet van de wijs brengen.
  Amy voegde nog een doelpunt toe aan de indrukwekkende voorsprong, gevolgd door Senn, die de eindstand bepaalde op een overweldigende 17-3 overwinning voor S.V. Gramsbergen JO9-3.
  Het was een wedstrijd vol opwinding, doelpunten en vastberadenheid van de jonge spelers van Gramsbergen. Het publiek op sportpark Gramsbergen werd getrakteerd op een waar voetbalspektakel en zal deze herfstmorgen niet snel vergeten.