• Reunie 75 jaar S.V.Gramsbergen.

Op 13 juni 2020 is het 75 jaar geleden dat onze voetbalvereniging werd opgericht. In het kader van dit jubileum zijn tal van activiteiten georganiseerd om er een onvergetelijk feest van te maken.

Eén van deze activiteiten is een reünie voor alle leden en oud-leden van 18 jaar en ouder, leden van verdienste, oud-leiders, oud-trainers en andere belangstellenden.

Deze reünie wordt gehouden op:
    Zaterdag 26 juni 2021: aanvang 12.30 uur op ons fraaie sportpark ‘t Hoge Holt in Gramsbergen.

Wij hebben een mooi programma voor u in elkaar gezet, waarbij het hapje en drankje niet zal ontbreken! Het belangrijkste van de reünie is om deze middag alle oude herinneringen weer eens boven te halen en mensen te her-ontmoeten die u mogelijk al in jaren niet meer hebt gezien. In het clubhuis kunt u genieten van een terugblik in de tijd die middels een fraaie expositie in beeld is gebracht.

Om 14.30 is de aftrap voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen FC de Rebellen. Voetballen tegen ex-internationals, oud' profvoetballers en bekende Nederlanders? FC de Rebellen maakt van elk jubileum of bijzonderheid een feestje. (info op www.fcderebellen.nl) Deze reünie gaat een onvergetelijke middag worden met veel herinneringen en hopelijk met veel humor.
    De deelnamekosten voor het gehele reünie programma zijn € 15,00 per persoon. Hiervoor wordt er een heerlijke lunch geserveerd. U kunt dit bedrag betalen op de dag zelf bij binnenkomst.

Opgave reünie
    Onderaan deze pagina kunt u op het digitale formulier uw gegevens invullen.
    Het is natuurlijk voor een ieder vrij om die dag zonder opgave het sportpark te bezoeken maar u heeft dan geen toegang tot de opening van de reünie en deelname aan de lunch.

Wij proberen een zo groot mogelijk publiek te bereiken via onze site, facebook, kranten en nieuwsbrief. U kunt ons helpen de berichten te delen of familie en kennissen te informeren over ons jubileum en de reünie. Mocht u ook nog leuke informatie, foto’s, herinneringen, shirts, bekers, medailles o.i.d. hebben over onze club en zijn geschiedenis, laat het ons dan ook even weten.
    We ontvangen uw aanmelding graag voor 20 juni 2021, maar als het kan graag eerder.
    Voor meer info kunt u ook bellen: 0653213713

• Aanmelden reunie