• Planning inname kleding / trainingspakken / leidersjassen einde seizoen 2020

17 mei 2020
  • Beste leden,

Nu het voetbal seizoen 2020 beëindigd is komen ook de praktische zaken aan de orde.

Op zaterdag 23 en zaterdag 30 mei ’20 organiseert de kleding commissie in samenwerking met het jeugdbestuur de kleding inname.

Wij verzoeken alle leden (en teams) op het tijdstip en datum conform het bijgevoegde schema de trainingspakken – leidersjassen – tenues in te leveren.
    Indien er nog andere club materialen (b.v. sleutels) in het bezit zijn van personen en deze komend seizoen niet nodig zijn (i.v.m. stoppen van leiders) kunnen deze ook ingeleverd worden.

Gezien de bijzonder omstandigheden verzoeken wij iedereen zich aan het schema te houden om alles ordelijk te laten verlopen.
    Natuurlijk spreekt het voor zich om alle geldende Covid-19 maatregelen te hanteren.

We proberen op de parkeerplaats van onze sportclub een plek (drive-in) in te richten waar alle materialen kunnen worden ingenomen.

Wanneer een team of persoon niet aanwezig kan op het tijdstip conform bijgevoegd schema dan verzoeken wij u contact op te nemen om een andere afspraak te maken.

U kunt contact opnemen het jeugdbestuur via het volgende e-mail adres: jeugdbestuur@sv-gramsbergen.nl

Alvast bedankt voor jullie medewerking namens de kleding commissie en het jeugdbestuur.