• Ondanks moeilijkheden van een aantal Pieten om de weg naar Gramsbergen te vinden waren er j.l. vrijdag een zes-tal zwarte pieten op ons sportpark.

    Ze waren niet op een tandem, achter op de motor of een quad maar kwamen tot ieders verrassing via het dak van de kantine. Onder luid gejuich en vol enthousiasme werd het kunstgras betreden. De eerste schreden van de pieten waren voorzichtig want in Spanje wordt niet veel gevoetbald op kunstgras.

  • Tijdens een gedegen warming-up waren ook de pieten aan de beurt om voor tikker te spelen. Natuurlijk waren onze toppers de mannen / vrouwen uit Spanje veel te snel af en werd er niemand getikt.

    In de pass – en trapoefening bleek ook al snel dat de pieten best nog wel enige training kunnen gebruiken. Ook tijdens de afwerkoefening was onze keeper een niet te passeren station. Over het partijspel kunnen we heeeeeeeel kort zijn: 6 – 0 voor ons G – team.

    Na een gezellige afsluiting in de kantine met pepernoten, chocoladeletter en een gegraveerde sleutelhanger bleef het nog lang onrustig op ons sportpark.