• Passend voetbal SV Gramsbergen laat zich van zijn goede kant zien.

  7 mrt 2021
 • Het zijn bizarre en vervelende tijden. Het Covid virus houdt iedereen in zijn greep. Sportclubs moeten gesloten blijven zo ook voetbalclub SV Gramsbergen. Om de club te helpen heeft het eerste elftal een challenge bedacht onder het mom van: Blijf fit voor SVG Clubactie. 

  Het G team heeft deze challenge aanvaard. Zij wilden hun steentje bijdragen om  duidelijk te maken dat je met een beperking ook tot veel in staat kunt zijn. Al snel kwam het idee om een wandeling te maken. Want de challenge moest natuurlijk ook een challenge zijn voor de teamleden.  

  Vele sponsoren zijn benaderd en wilden het team graag steunen. Ook diverse  bedrijven die ondanks hun zware financiële positie toch een mooie donatie wilden doen. Aangezien het velen zijn geweest kunnen ze helaas niet bij naam genoemd worden maar het team bedankt ze hierbij nogmaals voor hun bijdrage. 

  Er was een mooie route uitgezet door Gramsbergen en op vrijdagavond 26 februari  2021 gingen leden en begeleiding op pad om ter afsluiting een heerlijk patatje te  eten die gesponsord werd door Patatkraam Duinkerken.  

  Op vrijdag 5 maart heeft het G team uit handen van trainer Henk Kroezen, een prachtige cheque van maar liefst € 2241,- kunnen overhandigen aan Maurin Kieft en een delegatie van het eerste elftal.  

 • Nu was het wachten op het eindbedrag en of de bijdrage genoeg zou zijn om de prijs, een wedstrijd spelen tegen het 1e elftal, binnen te slepen.  

  Zaterdag 6 maart werd het totale bedrag bekend gemaakt van € 10.000. 

  Ook werd bekend gemaakt dat het G team het hoogste bedrag had opgehaald. Op een nog nader te bepalen datum, mogen zij dan ook tonen hoe ze kunnen voetballen en vooral met hoeveel plezier ze dit doen.  

  Dit team heeft mooi kunnen laten zien dat het hebben van een beperking je niet hoeft te weerhouden om uitdagingen aan te gaan en dat sporten op wat voor manier dan ook gezond en altijd mogelijk is. Met het motto: gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet! komen deze kanjers er zeker wel.