• We zijn erg blij dat we weer mogen starten, na een bijzonder einde van het afgelopen seizoen.

Donderdag hebben we een extra vergadering gehad. Hierin hebben we besproken hoe we kunnen beginnen met de trainingen, wedstrijden en opening kantine.

Volgende week volgt er een nieuwsbrief met meer informatie. Op dit moment kunnen we het volgende vast mededelen.

Kantine:
    Hier geldt dat er maximaal 100 personen in de kantine plaats kunnen nemen. Hiervoor zijn stoelen geplaatst op 1,5 meter. Deze stoelen mogen niet verplaatst worden en als deze allen bezet zijn, dan is er helaas geen plaats meer.
    Voor de kantine zal een tent geplaatst worden, om meer ruimte te creëren. Echter kunnen hier ook beperkt mensen zitten. In de tent zal een tappunt aanwezig zijn. Je kunt hier alleen met pin betalen. In de kantine kan eventueel contant betaald worden, maar het liefst zo veel mogelijk pinnen.

Kleedkamers:
    Er mag gebruik gemaakt worden van de kleedkamers maar wel met een beperkt aantal personen tegelijk. Er mag gedoucht worden na de training of wedstrijd, maar ook hier is het aantal personen beperkt. Ons verzoek is dan ook om zoveel mogelijk thuis te douchen i.v.m. de beschikbaarheid van het aantal douches. Het aantal personen die tegelijkertijd aanwezig mogen zijn, worden vermeld op het bordje naast de betreffende kleedkamer. Lees deze goed en houd u zich hier aan.

Velden:
    Voorlopig zijn de velden 2 en 4 beschikbaar voor wedstrijden. De trainingsvelden mogen ook weer gebruikt worden. Veld 1 en 3 worden nog de hele maand augustus niet gebruikt. Verwachting is dat deze velden pas begin september in gebruik mogen worden genomen.

Tijden van wedstrijden:
    De mogelijkheid bestaat dat we aanpassingen gaan doen in aanvangstijden voor de wedstrijden op zaterdag. Dit om eventuele drukte te voorkomen op het sportpark, kleedkamers en kantine. Mocht dit het geval zijn, dan hoort u dat zo spoedig mogelijk.

Uitwedstrijden:
    Mocht u naar uitwedstrijden gaan met meerdere personen, die niet uit 1 gezin komen, dan is het advies om tijdens de reis van en naar de uitwedstrijden mondkapjes te dragen in de auto.

Te allen tijde volgen we de voorschriften van de KNVB en RIVM. De protocollen zijn hier terug te vinden:

Wanneer we ons met zijn allen aan de voorschriften houden, kunnen we er samen hopelijk een mooi voetbalseizoen van maken.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.