• Het was afgeladen vol bij de 4e voetbalquiz. Alle tafels waren bezet en de bar ook. Het leek wel een normale zaterdag zo druk was het. Mooiste was dat er naast de mannenteams ook veel vrouwen waren die mee deden. En dat de Vrouwen 2 ook van voetbal verstand hebben bleek dat ze de bonusvraag het beste deden. De vraag ging over de merknamen van shirtjes in de Eredivisie. Hilde Herbers en Laura Richterink, winnaars van de bonus vraag.

    Op het einde van de avond kon geklapt worden voor de winnaars Johan Gaasbeek en Bareld van Dijk en die gingen er met de wisselbeker vandoor Zij waren in de finale de baas over Jesse en Erik van der Haar. 3e werden Wouter Schuldink en David Houtman.

    De supportersvereniging wil Boudewijn Gaasbeek en Maarten Hans nogmaals hartelijk danken want ze waren prima gastheren en hebben een mooie voetbalquiz in elkaar gezet. Beide deden de belofte tot volgend jaar!!!!!!!! Daarnaast natuurlijk de vrouwen en mannen achter de bar bedankt. Jullie offeren ook een vrije vrijdagavond op. TOP.