• Voorafgaand aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag, hebben weer verschillende sponsoren zich verbonden aan SV Gramsbergen. 

  Villa5: Jeugdsponsor  

  Op zoek naar wilde ideeën, andere insteken, knallende campagnes, sterke merkpositionering, effectieve middelen, nieuwe huisstijl of een opgefrist logo, ludieke acties, online strategie, continue aandacht, een aansprekende website, pakkende contentstrategie voor social media, een spannende look and feel of gewoon een uur keihard brainstormen voor een flinke dosis inspiratie… dat kan bij VILLA 5! 

  Voor meer informatie: www.villa5.nl  

 • Verder zijn ook Jan en Lambert van De Binder het jeugdsponsor contract aangegaan. Ze sponsoren ook al een zaal team. Wij zijn ontzettend blij dat Jan en Lambert zich op deze wijze verbinden aan SV Gramsbergen. Helaas konden Jan en Lambert niet aanwezig zijn deze middag. Het moment wordt op een later moment vast gelegd. 

  Op dit moment zijn alle teams voorzien van een sponsor en daar zijn we zeer content mee. John Hutten is binnen de sponsorcommissie verantwoordelijk voor shirtsponsoring. Onderstaande sponsoren zijn mede gerealiseerd door zijn inzet en Gerrit Meilink bedankte John hiervoor.

  Daarnaast werd ook Jan Menno Brink voorgesteld bij de sponsoren als beoogd opvolger van het voorzitterschap binnen de sponsorcommissie. 

 •  

  Schildersbedrijf Lennips: Shirtsponsoring JO10-2.  

  Als erkend AF-schildersbedrijf verrichten ze al het schilderwerk voor particulieren, bedrijven en instellingen. Binnen het uitvoeren van deze werkzaamheden geven ze ook kleuradviezen, zodat u zeker weet dat u de juiste kleurkeuzes maakt.  

  Voor meer informatie: www.lennips.nl  

 • Kuipers Bouwmaterialen & Steenhandel: Shirtsponsoring JO10-3.  

  Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. de zelfstandige groothandelaar in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton. Met locaties in de provincies Overijssel, Drenthe en Groningen bevoorraden zij de klanten op hun magazijnen en of bouwwerken. Graag informeren zij u over de mogelijkheden die zij u als Kuipers kunnen bieden. Op de website vindt u het laatste nieuws over de organisatie, producten en lopende projecten. Een goede start met een goed eindresultaat begint bij Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. U bent van harte welkom op één van de vestigingen. Zij staan u graag te woord. 

  Voor meer informatie: www.kuipers-bmh.nl  

 • Hamberg Installatie service: Shirt sponsoring JO19-1.  

  Men richt zich vooral op service en onderhoud van verwarmingsinstallaties. Maar natuurlijk kan men u van dienst zijn voor alles op het gebied van de installatietechniek. Vanzelfsprekend is men bekend met de nieuwste ontwikkelingen en technieken en geeft men u graag een passend advies voor een eerlijke prijs, waarbij overleg met de klant en een goede service voorop staan.  

  Voor meer informatie: www.hamberginstallatieservice.nl  

 • Café Het Station: Shirtsponsoring 6e en 7e elftal mannen.  

  Ferdinand en Bert zijn geen onbekende wat betreft sponsoring binnen de vereniging. Mooi dat de heren weer de sponsoring verlengen van het 6e en 7e elftal! 

 • Dianne de Goeijen Fotografie: Shirtsponsoring 1e elftal VR25+.  

  Op 1 januari 2011 is Dianne de Goeijen Fotografie gestart en sindsdien werkt ze voor zichzelf. Met haar spontaniteit, mensenkennis en creativiteit heeft ze de juiste ingrediënten in huis om hopelijk nog heel veel mensen blij te maken met een geslaagde foto of een geweldig album. 

  Voor meer informatie: www.diannedegoeijen.nl  

  (Helaas kon Dianne zelf niet aanwezig zijn, maar Jacob Seinen was gemachtigd om te tekenen) 

 • Galand B.V.: Shirtsponsoring 2e elftal VR25+. 

  Galand B.V. is een landelijk opererende groothandel die zich hoofdzakelijk richt op de landbouwmechanisatie- en garagebranche. Met als hoofdactiviteit, het aanbieden van een breed aanbod aan producten, in oa.verlichting, camerasystemen en gereedschappen. Door de persoonlijke benadering staan ze dicht bij de klant en kunnen ze snel inspelen op de veranderlijke markt. Voor de klanten staan zij garant voor hoogwaardige producten en perfecte service.  

  Voor meer informatie: www.galand.nl  

 • Daarnaast is MVDD groep ook shirtsponsor geworden van het elftal JO12-2.  

  Helaas kon Raimond Hendriksen deze middag niet aanwezig zijn. Dit moment wordt op een later tijdstip vastgelegd.  
  MVDD Groep is een groep van bedrijven die gezamenlijk expertise biedt op het gebied van netwerkinfrastructuren en grond, weg- en waterbouw. 

  Voor meer informatie: www.mvddgroep.nl  

   

  Ook Jan Jansen van Sanitop was aanwezig. Sanitop heeft namelijk de leidersjassen van het G-team gesponsord. De leiders en het team lopen er zo mooi bij. 

  Voor meer informatie: www.sanitop.nl  

 • Namens de vereniging alle sponsoren hartelijk dank!!