• Maatregelen coronavirus

Gramsbergen, 12 maart 2020

Op basis van nieuwe maatregelen van de overheid en de KNVB is besloten dat er tot en met 31 maart geen voetbalwedstrijden plaats zullen vinden. De KNVB adviseert de verenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten te organiseren.

Als bestuur van s.v. Gramsbergen conformeren we ons aan dit advies.

Concreet betekent dit dat er tot en met 31 maart geen wedstrijden gespeeld worden. Ook kan er tot nader bericht niet getraind worden en zal de kantine dicht zijn.

We zullen de landelijke berichtgeving nauwlettend blijven volgen en worden door de KNVB met enige regelmaat op de hoogte gehouden.

De verwachting is dat we in loop van volgende week de situatie opnieuw kunnen beoordelen en dit via deze weg ook zullen communiceren.

Ook heeft dit tot gevolg dat de geplande sponsoravond op woensdag 18 maart a.s. komt te vervallen. De sponsorcommissie zal genodigden persoonlijk benaderen en informeren over dit besluit.

We vragen om begrip in deze situatie en rekenen op jullie medewerking.

Sportieve groet,

Bestuur S.V. Gramsbergen