• Afgelopen zaterdag is, tijdens de eerste thuiswedstrijden van het seizoen, de aftrap gegeven van ons jubileumjaar! Volgend jaar is het op de dag van het familietoernooi (13/6), exact 75 jaar geleden dat onze mooie vereniging door 54 heren en 6 dames werd opgericht.

• Diezelfde 54 heren en 6 dames hadden waarschijnlijk niet kunnen vermoeden dat 75 jaar later deze vereniging nog springlevend zou zijn! Met meer dan 700 leden is de sportvereniging (nog steeds) een belangrijk middelpunt in de samenleving van Gramsbergen.

• Onderdeel van de aftrap en van het 75-jarig jubileum zou de presentatie van het retro-shirt zijn. Een remake van het shirt waar de elftallen van de sportvereniging tussen 1945-1955 in speelden. Helaas is dit vanwege productionele redenen niet gelukt. Echter, binnenkort zullen de shirts gereed zijn en kunnen H1 & VR1 er hun opwachting in maken. Dit zal evt. nog feestelijk worden omlijst tijdens de eerste volgende thuiswedstrijd.

Verder raden we dan ook iedereen aan volgend jaar de laatste zaterdag van juni vrij te houden! 27 juni zal namelijk de gehele dag in het teken staan van de ons 75-jarig jubileum. Naast de reeds aangekondigde wedstrijd tegen FC De Rebellen en de afsluitende feestavond, zijn er in de dagen in aanloop naar het jubileumfeest ook nog tal van andere activiteiten gepland voor jong en oud!

• Dus nogmaals, omcirkel het in je agenda, of sla het op in je telefoon.. 27 juni 2020 is de grote dag!

Namens de jubileumcommissie,

Tot dan!