• Aan een ieder die onze club een warm hart toe draagt, 

  Het is jullie niet ontgaan dat onze SV Gramsbergen sinds 2020 75 jaar bestaat. Door het welbekende virus hebben we dit tot dusver helaas nog niet kunnen vieren. Echter… Zaterdag 25 juni hopen wij als bestuur en jubileumcommissie dit eindelijk samen met jullie te kunnen vieren.  

  Ben je (oud)lid, vrijwilliger, supporter en/of sponsor? Dan nodigt het bestuur en de jubileumcommissie jou en jullie samen met jouw ouders/partners uit om tijdens de dag en avond elkaar te feliciteren en samen te proosten op onze mooie club. 

  Er is een ochtendprogramma voor de jeugd samengesteld. Je kunt je tot 19 juni aanmelden voor de reünie. In de middag speelt onze eerste mannenteam tegen FC de Rebellen. De middag zal worden afgesloten met een optreden van Hans van der Velde en René Karst (bekend van de nummers: Liever te dik in de kist en Atje voor de sfeer). 

  Voor de avond is een avondvullend programma samengesteld door de jubileumcommissie in de grote tent op de parkeerplaats. 

  Het avond programma heeft als thema: 

  ‘Feest op zijn Grambargs! Wie komt er deur de deure?’ 

  Ben je (oud)lid, supporter, ouder/verzorger, sponsor of vrijwilliger? Graag begroeten we jou/jullie op zaterdag de 25ste juni.