• Het toernooi

Op sportcomplex ’t Hooge Holt wordt in 2022 voor de 25ste het SPEQ Innovations nternationaal vrouwenvoetbaltoernooi gehouden. De speeldagen zijn: vrijdagavond 17 juni, zaterdag 18 juni en zondag 19 juni. Verplicht zijn de wedstrijden op de vrijdagavond en zaterdag.

Het toernooi – Vrijdagavond en Zaterdag
    Om te grote krachtsverschillen te voorkomen is het toernooi opgedeeld in drie zelfstandige toernooien:

• A-toernooi bestemd voor seniorenteams uitkomend in de hoogste klassen;
    • B-toernooi bestemd voor seniorenteams uitkomend in de middelste klassen;
    • C-toernooi bestemd voor seniorenteams uitkomend in de lagere klassen.

In alle toernooien wordt gespeeld in poules, waarna er plaatsingswedstrijden zijn om de eindstand te bepalen. Aan het einde van de middag vinden er drie finales plaats om te bepalen wie zich de winnaars van 2022 mogen noemen.

7 tegen 7
    In 2022 wil de organisatie bekijken of er ook voldoende animo is voor een 7 tegen 7 toernooi. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid je hier voor in te schrijven, let wel op, dit kan alleen als je ook mee doet in de competitie met een 7tal en dit 7tal ook bekend is bij de KNVB. De organisatie laat het 7 tegen 7 toernooi alleen doorgaan bij voldoende deelname! Wij hopen hierdoor op een extra toevoeging aan ons gave toernooi!

• Sunday Funday
    Naar keuze kan ook op zondag worden meegedaan aan een gezellige activiteit om het weekend goed af te sluiten. Het "funtoernooi' is elk jaar de afsluiter van het Internationaal Vrouwen Toernooi! Welk team is dit jaar het beste op de zondag?

• Prijzen

Prijzengeld A-toernooi

Prijzengeld B-toernooi

Prijzengeld C-toernooi

nr. 1 – € 175,00

nr. 2 – € 125,00

nr. 3 – € 75,00

Wisselbeker
    Voor de winnaar van het A-toernooi, het B-toernooi en het C-toernooi.

• Extra prijzen

• Voor de beste speelster in het A-toernooi, het B-toernooi en het C-toernooi, aan te wijzen door een jury;
    • Voor de beste doelvrouw in het A-toernooi, het B-toernooi en het C-toernooi, aan te wijzen door een jury;
    • Voor de sportiefste ploeg van het gehele toernooi, aan te wijzen door de scheidsrechters.
  • Aandenken
    Voor alle deelnemende teams en alle deelnemende spelers en trainers.

Inschrijfgeld
    Voor deelname aan het toernooi is een inschrijfgeld van € 75,00 per team verschuldigd.