• Hallo leden van de SV Gramsbergen,
   
  Tussen dinsdagavond 22 september 22.00 uur en donderdagmiddag 24 september 14.00 uur is er een inbraak/insluiping geweest in kleedkamer A. Hierbij zijn verschillende zaken buitgemaakt door inbrekers uit de houten opbergkist. De verzekering eist bij diefstal braak aan de buitenzijde van het gebouw. De deur van de kleedkamer zat niet op slot, waardoor wij niet gedekt zijn voor de kosten van de inbraak. Wij willen jullie het volgende vragen:
   
  • Als jullie tussen dinsdagavond 22 september 22.00 uur of donderdagmiddag 24 september 14.00 uur iets verdachts hebben gezien wat mogelijk met deze inbraak/insluiping heeft te maken willen jullie dit dan doorgeven aan penningmeester@sv-gramsbergen.nl.
  • Willen jullie extra alert zijn op het afsluiten van de kleedkamers, kantine, ballenhok, het hek, etc. Want als de ruimtes niet goed zijn afgesloten draait de vereniging dus volledig op voor de schade die ontstaan is, aangezien er dan geen braaksporen zijn. Dit gaat direct ten koste van het budget voor andere leukere zaken.
  Laten we deze inbraak zien als een wake up call voor iedereen!
   
  Namens het bestuur,
   

  Met hartelijke groet,

  Machiel van Leussen
  Penningmeester SV Gramsbergen