• In memoriam: Ton Croezen

Zondagavond kregen we het bericht waar we allemaal al bang voor waren.

Op 15 maart 2020 is ons lid Ton Croezen overleden.

Dit gevecht kon hij niet winnen.

Ton doorliep alle hoogste jeugdelftallen bij s.v. Gramsbergen.

Na het kampioenschap van A1 in het seizoen 1995/96 en de daarbij behorende promotie, werd Ton de allereerste speler die namens de A-junioren een doelpunt maakte in de Hoofdklasse. Met zijn techniek, inzicht en aanwezigheid was het een kwestie van tijd voordat hij z'n debuut in het eerste elftal zou gaan maken.

Dat laatste gebeurde op 2 november 1996 tijdens een competitiewedstrijd bij D.E.S. in Nijverdal.

Op dat moment was Ton 16 jaar en 340 dagen oud waardoor hij prompt in de Top 3 van jongste debutanten ooit terecht kwam.

Uiteindelijk speelde hij in de periode van 1997 tot 2001 zo’n 100 wedstrijden in ons eerste elftal en scoorde hij 17 doelpunten.

Na zijn voetbalcarrière heeft Ton zich nog ingezet als trainer van ons 3e-elftal en JO13-1. Daarnaast was hij regelmatig te zien op de velden als scheidsrechter.

We willen Sandra, Harm, Sini, Annet, Herman, familie en vrienden veel sterkte wensen met dit enorme verlies.

Leden en bestuur s.v. Gramsbergen