• Toen deze aankondiging kwam was het meteen duidelijk dat het G team ook hun steentje hieraan zou gaan bijdragen. En al snel kwam het idee om een wandeling te maken. Want deze challenge moest natuurlijk ook een challenge zijn voor onze teamleden. 

  Ieder teamlid met zijn of haar eigen beperking kon hieraan meedoen en bijna het voltallig team gaf aan aanwezig te zijn. Bij sommigen eerst wel wat twijfel of ze het vol konden houden maar naast de bakfiets, die familie Hulter beschikbaar stelde, en een bolderkar kon er weinig misgaan. 

  Iedereen heeft de ruim 5 kilometer zonder morren goed volbracht!

 • Henk verdeelde de taken onder de begeleiding zodat ook iedereen hun steentje eraan bij konden dragen en het op die manier een gezamenlijk project werd. Henk bedankt voor de aansturing hierin. Toen dat klaar was konden we alle ouders informeren en opzoek gaan naar sponsoren. Zowel de leden als begeleiding hebben hierbij hun stinkende best gedaan. Alle sponsoren willen we dan ook heel hartelijk bedanken voor hun (financiële) steun.

  We verzamelden om 17.45 uur bij het sportpark. Alyde, Lobke en Jenita hadden een mooie route voor ons uitgezet door Gramsbergen en dit door middel van foto's aan ons kenbaar gemaakt. Wat super gedaan lady's. Nadat iedereen hun sponsorformulieren hadden ingeleverd en de ouders waren geïnformeerd dat de Binder ons eindpunt zou zijn, gingen we van start. 

 • Iedereen had er zin in. Na de gebruikelijke yell gingen we op pad. De RABO had een rugtasje voor elke deelnemer met inhoud en de begeleiding had ook nog wat versnaperingen hieraan toegevoegd. Het tempo zat er vanaf het begin goed in. Thijs nam na een tijdje plaats in de bolderkar en moedigde iedereen aan. Halverwege werden de lichtgevende hesjes en lampjes op en aan gedaan want veiligheid staat natuurlijk voorop. Op diverse plaatsen werden er foto's gemaakt en we moesten op een gegeven moment van de route afwijken want we werden om 19.15 uur verwacht op de parkeerplaats van de Binder. 

 • Patatkraam Duinkerken heeft namelijk gezorgd dat iedereen een patatje mocht ophalen na deze welverdiende prestatie. Fam. Duinkerken harstikke bedankt !! Wat was dat lekker. Het viel erg in de smaak bij zowel de kids als begeleiding. Super dat jullie dit hebben willen sponsoren.

 • We kijken terug op een geweldige avond met onze Kanjers. Kanjers met een hoofdletter want dat zijn ze stuk voor stuk. 

  Het bedrag wat is opgehaald gaan we nog niet verklappen maar ik kan jullie wel vertellen dat het een mooi bedrag is geworden. Met grote inzet en net zoveel plezier hebben ze deze challenge tot een goed einde gebracht. Hopelijk is het genoeg om straks tegen heren 1 te mogen voetballen want dat hebben ze echt wel verdiend.   

  Het motto van het G team : Normaal wat normaal kan en speciaal waar speciaal moet! Alleen loop je hard maar samen kom je verder en dat is vrijdagavond wel weer gebleken.