• Hervatting van voetbalactiviteiten voor jeugd!

  25 apr 2020
 • De overheid heeft besloten om de coronamaatregelen enigszins te versoepelen. Als sportvereniging zijn we hier natuurlijk erg blij mee. We zijn meteen aan de slag gegaan om hier invulling aan te kunnen gaan geven.

  Vanaf woensdag 29 april willen we starten met de trainingsactiviteiten voor de hele jeugd, dus vanaf de mini’s t/m Jo19.

  Voor de jeugd t/m Jo13 kunnen de training normaal worden opgepakt. Voor de oudere jeugd geldt dat de 1,5 meter regel gehandhaafd moet blijven. Dit zal betekenen dat er aangepast getraind moet worden.

  Doordat de gemeente inmiddels is begonnen met het onderhoud aan alle reguliere velden, is alleen het kunstgrasveld beschikbaar.

  Om de capaciteit zo eerlijk mogelijk te verdelen, wordt er een schema gemaakt.
  Dit betekent dat elk team zoveel mogelijk 1 vaste training heeft op een avond die voorheen ook van toepassing was. We gaan dit aanvullen met een 2e moment op vrijdagavond of zaterdag.

  Het schema zal z.s.m. aan de trainers worden gestuurd.

  We mogen van de gemeente, het sportpark alleen openstellen, als we ons aan het protocol conformeren en aan de geldende maatregelen houden.

  Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het hervatten van de trainingen voor iedereen leuk en veilig is! We rekenen op jullie medewerking.

  Hierbij tevens het protocol van s.v. Gramsbergen.

 • Bestuur s.v. Gramsbergen