• SV Gramsbergen heeft donderdagavond 19 december het restant gespeeld van de gestaakte wedstrijd van 23 november. De punten zijn binnen gehaald en daarmee was het eigenlijk ook wel gezegd. De wedstrijd werd hervat met een vrije trap richting het Elimse doel en dat was eigenlijk ook de enige keer dat de Groen Witten de doelpalen van Elim echt van dichtbij hebben gezien. 

    Elim startte, zoals men dat kon verwachten, met het mes tussen de tanden (in de goede zin van het woord) en zette Gramsbergen volledig vast op eigen helft. Dit resulteerde in een aantal mogelijkheden die of door Jur Kosters werden gekeerd of door onnauwkeurigheid van de Elimse voorwaartsen naast of over het doel verdwenen. 

    Maar in de 87e minuut was hetna de zoveelste lange bal richting het doel van Jur Kosters, W. Boertien die de bal uitstekend terugkopte op de inlopende M. Doldersum. Die liet zien dat hij wel kan scoren want met een geweldige knal liet hij Jur Kosters kansloos en bracht hij de 2-3 op het bord. 

    Scheidsrechter Wiersema die net als in het eerste bedrijf erg coulant floot en heel veel op basis “voordeel” doorliet gaan maakte het nog wel heel spannend door na de officiële 14 minuten en 28 seconden (dat waren de partijen overeen gekomen) nog eens een goede 3 minuten bij te tellen. Dat leverde zelfs nog een doelpunt op van Elim door de nadrukkelijk aanwezige W. Boertien. Hij kopte een crossbal hard en heel mooi langs Jur Kosters maar had even daarvoor zijn tegenstander opzichtig weggeduwd en dat zag de man in het geel gelukkig voor Gramsbergen wel en keurde de treffer af. 

    Gramsbergen heeft door deze uitslag de eerste plaats van LTC Assen overgenomen en zal op zaterdag 25 januari de competitie hervatten met een uitwedstrijd tegen de “Sluuzigers” van DESZ uit Zwartsluis.