• Woensdag 25 januari werd de rode loper letterlijk uitgerold voor de sponsoren van SV Gramsbergen. Met een opkomst van meer dan 100 sponsoren kijkt de Sponsorcommissie dan ook meer tevreden terug op een geslaagde avond.
  Het was een avond van weerzien voor veel sponsoren sinds lange tijd, waarbij voldoende tijd in het programma geboden werd om weer eens bij te praten. De avond werd geopend met een inkijkje in het sponsorprogramma binnen de vereniging en het voorstellen van de verschillende commissie leden. 
  Prominent op het programma stond de komst van gastspreker Nico Jan Hoogma. Voormalig directeur topvoetbal bij de KNVB en huidig technisch directeur bij Heracles. Onder de vertrouwde regie van Cor van Dalen werd het publiek aan de hand van een interview meegenomen door de carrière van Nico Jan Hoogma. Van actieve voetballer tot manager en van bondsman naar clubman bij zijn vertrouwde Heracles.
  Na afloop van het interview zorgen de barvrijwilligers er voor dat onder het genot van een hapje en een drankje de contacten nog even weer aangehaald konden worden.
  We bedanken onze sponsoren voor hun komst, en de vrijwilligers voor het steentje dat ze bijdroegen aan deze mooie avond.
   
  Namens de Sponsorcommissie,
  Herma Kerkdijk
  Janette Kooy
  Linda van der Haar
  Ginand Bras
  Gerrit Meilink
  Gert Jan Reinders
  Martijn Timmermans 
  Jan Menno Brink