• Hoe mooi kun je het jubileumjaar beginnen. Vijf jaar geleden begonnen met zes kinderen en nu groeiende naar meer dan twintig leden. Jong en oud vinden de weg naar ons team want iedereen moet kunnen sporten. Zichtbare of onzichtbare beperking.

Iedereen is welkom bij ons waarbij ons motto: Gewoon wat gewoon kan en speciaal wat speciaal moet leidend is.

• Maar dan is het eindelijk zover. De leden van het G team konden hun trainingskleding weer uit de kast halen, voetbalschoenen aan en weer trainen. En wat hadden ze er zin in. Op een na was de voltallige begeleidingsgroep aanwezig. Geweldig wat een inzet.

Om 17.00 uur was het nog even spannend of we wel konden trainen want het onweerde en regende even flink maar gelukkig werkte het weer mee. En regen is voor ons team geen reden om de training te annuleren. Om 18.00 stonden dan ook 14 leden op het veld. Bovendien kwamen Mirthe en Jesse voor het eerst mee trainen en wat deden ze het goed. Henk had weer een mooi en gevarieerde training in elkaar gezet. En dat bleek ook uit de reacties nadien van zowel leden, ouders als begeleiders. Heerlijk om elkaar weer te zien op naar normaal.

Zoals we van ze gewend zijn gingen ze vol enthousiasme beginnen aan de warming up, daarna kleine partijtjes en tot slot een grote partij. Het scoren waren ze niet verleerd en er werden ook duels aangegaan. Wat schitterend om die blije gezichten weer te zien.

Volgende week komen er nog drie personen meetrainen dus we gaan volle kracht vooruit.