• We hebben dit jaar te maken met een bijzondere tijd voor onze vereniging. Onze sportieve en sociale contacten zijn zeer beperkt, zeer zeker ook voor mensen met een beperking. Vanuit het jeugdbestuur kwam het idee om een leuke activiteit te organiseren voor onze gehele jeugdafdeling. Het zou wederom een bijzondere avond worden. De wandeling in het kader van “Blijf fit voor SVG Clubactie” en de challenge uiteindelijk ook nog als winnaar af te sluiten was ook een hele belevenis.  

  • Het jeugdbestuur had gekozen voor een spectaculaire STORMBAAN XXL van luchtkussens.  
    J.l. vrijdagavond tijdens het wekelijkse trainingsuurtje heeft het G – team met  heel veel plezier gebruik gemaakt van de stormbaan. Het G – team bedankt dan ook het jeugdbestuur voor het speciaal eerder laten plaatsen van de luchtkussens opdat het G – team ook kon genieten. 

  • Maar ook was er nog gelegenheid om te doen waar het G – team steeds beter in wordt: het echte spelletje.

  • Het winnen van de “Blijf fit voor SVG Clubactie” geeft de toppers van het  G – team extra motivatie tijdens de training om t.z.t. de strijd met heren – 1 aan te gaan. Heren – 1 wees gewaarschuwd en op jullie hoede. Jeugdbestuur nogmaals bedankt. Wij vonden het een bijzondere avond. 

    “Gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet!”