• Sinds ons (ruim) vijf jarig bestaan en na een paar keer een toernooi gespeeld te hebben gaat
    het nu dan echt gebeuren.
    Het G team speelt namelijk aanstaande vrijdag, 30 september, zijn eerste thuiswedstrijd waarbij GVH (G Voetbal Hardenberg) de tegenstander zal zijn. Tegelijkertijd is het de mogelijkheid dat ze dan het nieuw tenue, gesponsord door CF, kunnen laten zien. Want hier zijn we erg trots op.
    Afgelopen vrijdag is er goed getraind en zijn de spelregels doorgenomen en onze trainer Henk Kroezen geeft aan dat ze er helemaal klaar voor zijn. Aangezien we de tegenstander niet kennen zullen we van onze eigen kwaliteiten moeten uitgaan maar dat komt vast goed. Plezier staat voorop en aan gedrevenheid zal het zeker niet liggen. Kortom het G team is er helemaal klaar voor!

Alles is geregeld. Jesse van der Haar zal de wedstrijd vakkundig gaan leiden. En hoe leuk zal het zijn dat er veel toeschouwers deze toppers komen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 18.30 uur. De kantine zal open zijn.

Daarna hopen we dat er snel een datum geprikt kan worden om onze prijs tegen heren 1 te
    spelen kunnen innen. Want wat is er veel geld door ze opgehaald tijdens Corona.

Dus zet in de agenda:
    G team Gramsbergen - GVH (G Voetbal Hardenberg)
    Vrijdag 30 september
    sportpark Hoge Holt