• Het is al vaker gezegd maar wat een raar voetbalseizoen hebben we achter de rug.

Eerst wel trainen dan weer niet trainen. Gelukkig zat het weer ons mee en konden we vrij snel het veld weer op. Eerst met de jeugd en daarna mochten onze oudere leden ook weer aansluiten. En wat hebben ze hard getraind. Wat een toppers zijn het toch. Waar in het begin nog wel eens afgezegd werd omdat het koud was of regende is dat tegenwoordig geen optie meer want er moet op vrijdag getraind worden. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. Ook was het nieuw dat ouders niet meer konden blijven bij de training maar dit ging ook super goed. (misschien nog wel beter)

We kunnen terugkijken op leuke activiteiten:

* Sponsoractie waar wij een MEGA bedrag hebben opgehaald en de gewonnen wedstrijd tegen het eerste elftal nog in het verschiet ligt.

* logo speurtocht

* online bingo

Maar ook ons team heeft te maken gehad met het overlijden van een vader en een moeder van  2 spelers. Hier hebben we gezamenlijk bij stil gestaan en we proberen er voor de spelers te zijn.

Daarnaast hebben we ook nieuwe spelers mogen begroeten in ons team. Geruisloos voegen zij zich bij het team. Iedereen hoort erbij wat voor handicap je ook hebt.

Na de vakantie komen er nog vier mogelijke leden kijken of passend voetbal wat voor hun kan zijn en we zullen hen  natuurlijk van harte begroeten.  Aangezien we de laatste jaren zo gegroeid zijn, van 6 leden naar 16, gaan we kijken of we de groep kunnen splitsen in een jeugd en een senioren team en dat we dan misschien de competitie wel in kunnen met 1 team.

• 11 juni 2021 en de laatste training van het seizoen is een feit. Het is een traditie geworden om het seizoen op een leuke en juni lekkere manier af te sluiten.

Henk had het Zweedsloopspel voorbereid en in groepjes moesten ze 25 vragen proberen op te lossen. Bij alle vragen stond een foto van iemand of een plaats/gebouw en via de meerkeuze vragen konden ze het juiste antwoord op het antwoordformulier invullen.

Zo was er een vraag waarop een foto van een team stond hierbij moesten ze de juiste teamnaam invullen,  of de bijnaam van de trainer Henk, de positie in het veld van Alyde,  of het bedrag wat we  we als team opgehaald  hebben met de sponsorloop,  maar ook een vraag met welke bekende zanger we op de foto zijn geweest enz.. Ouders en broers en zussen deden fanatiek mee. Wat een gezelligheid.

Ook het weer werkte goed mee en aangezien een aantal leden en ouders het last van de warmte hadden werd er verkoeling gezocht d.m.v. waterpistolen en zelf emmers water. Niemand was veilig en menigeen ging met natte kleren naar huis.

• Maar natuurlijk niet voordat we de heerlijke poffertjes van Sweet on Wheels hadden geproefd en daarna een heerlijk bolletje ijs. Jolanda en Fleur hartstikke bedankt. We hebben ervan genoten!!

• Al met al hebben ze met zijn allen weer laten zien dat het stuk voor stuk toppers zijn. Tot slot werden de begeleiders nog in het zonnetje gezet door de leden en aanwezige ouders.

Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, zonder onze begeleiders, die het allemaal vrijwillig doen kunnen we dit niet organiseren. Dus Francisca, Henk, Jenita, Alyde, Lobke, Thomas, Damien, Sem, Thijs, Jesse en Stefan bedankt!!

• Dan rest ons iedereen een hele fijne vakantie toewensen in goede gezondheid.

Passend voetbal: gewoon waar gewoon kan en speciaal waar speciaal moet.