• FC Emmen JO10-1 - Gramsbergen JO11-1

8 sep 2020
  • FC Emmen vroeg ons, of we met onze JO11-1 een oefenwedstrijd wilden spelen tegen de FC Emmen JO10-1. Natuurlijk wilden onze jongens dat.

Dus gingen we maandagavond (7 sept.) naar sportpark Angelslo om daar tegen 18.15 uur te voetballen.

In de kleedkamer was het erg rumoerig, hadden het idee dat, de jongens het toch ook wel een beetje spannend vonden om te voetballen tegen DE FC Emmen.

Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Enkele kansjes over en weer en een heel hoog tempo. Maar dat onze jongens fysiek toch een stukje sterker waren bleek al snel. Door de tegenstander snel op te jagen en snel combinatie spel stond het al vlot 3-0 voor de groen witten. Maar ook Emmen liet zien dat ze aardig wat talentjes in huis hadden. Veelal individueel probeerden ze ons te omspelen. Maar omdat onze verdediging en de keeper er bovenop zaten lukte dat maar weinig. Met goed samenspel van zowel de achter als de voorhoede stond het na een half uur spelen 9-2 voor de SV.

Emmen had 2 volledige teams ter beschikking, dus speelden we de tweede helft tegen een compleet ander team. Maar dat maakte Gramsbergen niets uit. We gingen gewoon door. Met enkele mooie schoten van afstand en goed uitgespeelde kansen werd het uiteindelijk 22-5 voor Gramsbergen.

We hebben een hele leuke wedstrijd gezien en zijn dan ook erg trots op onze jongens.

Supporters bedankt, dat jullie weer in grote getalen zijn gekomen, om de jongens aan te moedigen.

De trainers en leiders