Toernooireglement

• De wedstrijden zullen worden gespeeld volgens reglementen en bepalingen van de K.N.V.B.
    • De elftallen dienen 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd op het speelveld aanwezig te zijn. Is men niet op tijd dan verliest men met 5-0.
    • Mochten er in een poule teams niet komen opdagen, dan wordt de eindstand van de niet gespeelde wedstrijd 3-0 in het voordeel van de ploeg die er wel is.
    • De wedstrijdleiding heeft een strak speelschema gehanteerd, iedere ploeg dient zich daaraan te houden. De wedstrijden duren 15 minuten inclusief 1 minuut om te wisselen. De tijd wordt centraal bijgehouden.
    • De eerste vermelde elftallen trappen af en verdedigen het doel, het dichtst gelegen bij de parkeerplaats, er wordt niet gewisseld van speelhelft.
    • De nummers 1 en de drie beste nummers 2 gaan door naar de kwartfinale. De beste nummers 2 worden bepaald op basis van het puntengemiddelde (totaal aantal punten gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden), daarna het doelsaldo. Is dit ook gelijk volgen er strafschoppen.
    • Bij gelijk eindigen in punten in de poule met betrekking tot het bepalen van de nummers 1 en 2 in de poule beslist het doelsaldo (voor minus tegen), is dat ook gelijk dan beslist het onderlinge resultaat, is dat ook gelijk dan worden er 5 strafschoppen genomen door 5 verschillende spelers, is dit ook gelijk, dan volgen strafschoppen om en om, totdat er een beslissing is gevallen.
    • De indeling van de kwartfinale wordt door middel van loting bepaald.
    • Bij een gelijke eindstand in de kwart finale, halve finale en finale, worden meteen na afloop 5 strafschoppen genomen door 5 verschillende spelers, is dit ook gelijk, dan volgen strafschoppen om en om, totdat er een beslissing is gevallen.
    • Beslissingen genomen door scheidsrechter zijn bindend.
    • Zij die tijdens het toernooi door de scheidsrechter uit het speelveld worden gestuurd kunnen van verdere deelname worden uitgesloten. Een gele kaart betekent; 5 minuten aan de kant.
    • Reserveshirts of hesjes zijn bij de toernooileiding beschikbaar.
    • Elk team moet voor een grensrechter zorgen.
    • De leiding van het toernooi neemt geen enkele verantwoordelijkheid op zich betreffende eventuele ongevallen, vermissing van geld en anderszins.

In die gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de wedstrijdleiding.