• Komend weekend gaat het Easter Open International Youth Tournament weer van start. In de editie van 2024 mogen we weer verscheidene Belgische en Britse teams verwelkomen, maar dit jaar ook een Duits team. Een primeur voor het Easter Open toernooi in Gramsbergen.

Met 110 wedstrijden zullen er zaterdag en zondag weer een heel aantal wedstrijden worden afgewerkt waarvan een groot deel weer een internationaal karakter zal hebben. Daarnaast zal er ook een paastoernooi georganiseerd worden voor onze jongste jeugd. De mini’s tot en met de JO10. Kortom, met Pasen is er wederom genoeg voetbalspektakel te zien op Sportpark ‘t Hoge Holt.

De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen. Hopelijk werken de weergoden dit jaar weer mee en zullen alle omstandigheden ernaar zijn dat deze editie weer een fantastisch voetbalweekeinde zal opleveren. Komt dat vooral zien!