• Alhoewel er weer steeds meer mogelijk is, blijven er nog enkele punten waar we rekening mee moeten houden op het sportveld. Graag informeren wij u hierover wat dat op dit moment betekend voor SV Gramsbergen.

Maatregelen SV Gramsbergen voor alle leden
    Vanaf 8 Juni 2021 gelden voorlopig de volgende richtlijnen:

• Er mogen helaas geen toeschouwers aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.

• Onze kantine is gesloten!

• De kleedkamers zijn open en douchen mag.

• Ouders die hun kinderen (t/m 17 jaar) naar thuiswedstrijden en trainingen brengen mogen het sportpark niet betreden. Verder willen wij jullie verzoeken om ook niet op het parkeerterrein te blijven gedurende de training van de kinderen.

• Ouders die hun kinderen (t/m 19 jaar) brengen naar uitwedstrijden worden gezien als begeleiding en mogen het sportpark wel betreden en de wedstrijd aanschouwen.

• Er is op zaterdag een (jeugd)bestuurslid aanwezig de gehele wedstrijddag. Zij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen.

Voor meer informatie:

Invulling van maatregelen voor de jeugd van SV Gramsbergen

• De kleedkamers zijn open en de douches mogen gebruikt worden.

• Bij wedstrijden is publiek niet toegestaan. Kinderen worden afgezet op het sportpark en opgevangen door de leider / trainer.

• Bij uitwedstrijden vallen de BENODIGDE chauffeurs onder begeleiding en mogen blijven kijken. Dit betekent wel dat er zo min mogelijk auto’s meegaan naar uitwedstrijden.

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen, dan kunt u die stellen door een mail te sturen naar bestuur@sv-gramsbergen.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Gramsbergen.