• Beste leden,

Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers van het Corona virus heeft het kabinet afgelopen dinsdag weer extra maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de trainingen en de wedstrijden van onze leden.

De competitie in het amateurvoetbal is volledig stopgezet.
    Jeugd t/m 19 jaar mag doortrainen en op zaterdag wedstrijden spelen tegen teams van onze eigen club.
    Voor senioren geldt dat ze mogen trainen in groepjes van 4, mits de 1,5 meter afstand aangehouden wordt. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden spelen.
    Gebruik van douches en kleedkamers is hierbij niet mogelijk. Ook blijft de kantine gesloten.
    Blijf niet langer dan strikt noodzakelijk op het sportpark. Dit geldt voor zowel trainers als spelers. Geen samenscholing na het trainen, maar het sportpark gelijk verlaten.
    Ouders/begeleiders hebben geen toegang tot het sportpark.
    Laat iedereen zich aub aan deze nieuwe regelgeving houden, zodat we niet het risico lopen het sportpark helemaal te moeten sluiten. We willen graag iedereen zo veel mogelijk de gelegenheid geven om te trainen.

We hopen dat deze maatregelen in het amateurvoetbal, samen met alle andere maatregelen, snel een goed resultaat laten zien. Het aantal Covid-19 besmettingen moet omlaag, zodat jullie snel allemaal weer samen kunnen sporten.

Let goed op jezelf en let op elkaar.

Met vriendelijke groet,
    Het bestuur SV Gramsbergen.