• Blijf fit voor SVG Sponsoractie

4 mrt 2021
  • Afgelopen week moet het haast wel zijn opgevallen in Gramsbergen. Leden van SV Gramsbergen die fit willen blijven voor de club en meededen aan de sponsoractie. Verschillende teams hebben fantastische acties georganiseerd, waar ze mooie bedragen mee hebben opgehaald. Deze acties en het eindbedrag zullen zaterdag bekend worden gemaakt om 14.00 uur.

De actie eindigt zaterdag dus ook. Mocht je als team nog geld hebben opgehaald met een mooie actie, zorg er dan ook voor dat dit voor zaterdag (6 maart as.) is overgemaakt. Dan kunnen we dit bedrag nog meenemen in het eindbedrag dat aan de vereniging overhandigd gaat worden. Ook maken we dan bekend welk team er een wedstrijd tegen het 1e mag spelen.

Denk je nu van ik wil toch nog een bijdrage doen voor onze mooie club. Dat kan dus ook nog tot zaterdag 6 maart as. via rekeningnummer NL41RABO0104050926.

Iedereen die al een bijdrage gedaan heeft, geweldig! Bedankt!