• Blijf fit voor SVG Clubactie!

  11 feb 2021
 • Het zijn bizarre en vervelende tijden. Het Covid virus houdt iedereen in zijn greep. Sportclubs moeten gesloten blijven. Zo ook onze voetbalclub. Wat kijken we er allemaal weer naar uit om op zaterdag richting het sportpark te fietsen om een wedstrijdje te spelen en deze na de tijd in de kantine te bespreken onder het genot van een sportdrankje of biertje. 

  Helaas is onlangs de lockdown weer verlengd. Ook voor onze club is dit erg vervelend. De club loopt veel inkomsten mis doordat we niet elke zaterdag gezellig met elkaar in de kantine kunnen zitten. De club zorgt er altijd voor dat wij het als spelers goed voor elkaar hebben, waardoor wij ons alleen maar bezig hoeven te houden met het spelletje voetbal op zich. En daarom gaan we de club nu een klein beetje helpen. En hoe kan dit nou beter als door een actie, waar wij als voetballers ook fit van blijven! Hoe gaan we dit doen?

  We willen elk team vragen om mee te doen aan de blijf fit voor SVG Clubactie. Aan deze sponsoractie mag je als team zelf invulling geven, maar het thema is: Ik blijf fit voor SVG. 

  Dit kun je doen door zoveel mogelijk kilometers te lopen, fietsen, skeeleren, schaatsen etc……

  Voor deze kilometers moet iedereen sponsoren zoeken. Blijf jij fit en realiseer jij zoveel mogelijk kilometers deze week? Dan kun je voor die week sponsors zoeken die jou per kilometer wil sponsoren. De afgelegde kilometers kun je zelf bijhouden of natuurlijk via apps als Strava. Aan het einde van de week kun je bij elke sponsor de afgelegde kilometers laten zien om zo het totale bedrag te innen. Ook kun je natuurlijk met de sponsor een vast bedrag afspreken voor je totale kilometers. 

  Zoek zoveel mogelijk mensen die je willen sponsoren. Dus vraag je familie, buren, collega’s etc. of die je willen sponsoren! Alles voor SVG! 

  De actie wordt gehouden in de voorjaarsvakantie, dit is dus van 20 februari tot en met 28 februari. 

  Aan het einde van de week verzamel je als team alle sponsorgeld bij elkaar. Zorg er voor dat dit bedrag uiterlijk 5 maart wordt overgemaakt naar het volgende rekeningnummer: NL41 RABO 0104 0509 26 .

  Op 6 maart zullen we dan namens het 1e elftal het totaalbedrag bekend maken en dit aanbieden aan de club. 

  Kun je als team dan ook wat winnen? Jazeker, het team dat het meeste geld ophaalt, mag een wedstrijd spelen tegen het 1e elftal op een nader te overleggen datum. 

  We hopen dat jullie allemaal mee willen doen, zodat we er samen een groot succes van maken en we zoveel mogelijk geld ophalen voor onze mooie club. 

  Met sportieve groet,
  1e elftal SV Gramsbergen