Lid worden

Wilt u of uw zoon/dochter lid worden van SV Gramsbergen? Onder ledeninformatie vindt u meer informatie over:

• Aanmelden proeftraining
  • Hoogte contributiebedrag
  • Jeugdsportfonds

Op deze pagina vindt u meer informatie over:

• Wanneer wordt er getraind
  • Wanneer worden wedstrijden gespeeld
  • Wat moet ik zelf aanschaffen

Wilt u direct aanmelden als nieuw lid ga dan naar het aanmeldformulier.

Proeftraining

Wil uw zoon of dochter op voetbal maar twijfelt u of het wel echt iets is voor hem/haar? Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos 3 proeftrainingen mee te draaien in de leeftijdscategorie van uw zoon dochter.

Geef op het aanmeldformulier aan of u hiervan gebruik wilt maken. Nadat u het formulier hebt ingevuld en verzonden zal binnen enkele dagen contact met u worden opgenomen door iemand van het jeugdbestuur. De jeugdbestuurslid zal u alle informatie geven in aanloop naar de eerste training.

Na de proeftraining

Nadat je je proeftrainingen hebt gevolgd heb je hopelijk een beter beeld of voetbal de sport is die je leuk vindt. Wil je verder gaan met trainen en ook wedstrijden gaan spelen?

Geef dat dan even door aan je trainer en leeftijdscoördinator.

Je wordt dan echt lid en definitief bij een team ingedeeld.

Wanneer en op welke tijden wordt er getraind?

Jeugdteams en prestatie-elftallen trainen twee keer per week. De trainingsdagen zijn van maandagavond tot en met donderdagavond. Afhankelijk in welk team je speelt train je op maandagavond/woensdagavond of dinsdagavond/donderdagavond. De trainingstijden op deze avonden zijn als volgt ingedeeld:

• 18:00-19:00 Mini's en JO6 t/m JO13
  • 19:00-20:15 JO14 t/m JO17
  • 20:15-21:45 JO18 t/m JO19 en senioren

De indeling die hierboven staat geldt ook voor meiden teams (MO-teams) en vrouwen (VR-teams). Het kan zijn dat van bovenstaande trainingstijden en trainingsavonden wordt afgeweken. De trainingstijden en trainingsavonden worden in overleg met de trainer vastgesteld.

Ons G-team traint op vrijdagavond.

De recreatieve senioren Heren trainen op dinsdag en donderdag. De recreatieve senioren Vrouwen trainen op woensdagavond.

Wanneer worden er wedstrijden gespeeld?

SV Gramsbergen is een zaterdag vereniging. Dit betekend dat alle beker- en competitiewedstrijden georganiseerd door de KNVB op zaterdag worden gespeeld.

Het kan zijn dat een wedstrijd die op zaterdag is gepland wordt verplaatst. Dan kan het voorkomen dat een wedstrijd op een doordeweekse avond wordt gespeeld. Wanneer een een beker- of competitiewedstrijd wordt verplaatst naar een doordeweekse avond, zal dat bij thuiswedstrijden gebeuren op een trainingsavond en trainingstijd van het team. Bij uitwedstrijden is dat afhankelijk van de tegenstander.

Naast beker- en competitiewedstrijden worden er ook geregeld oefenwedstrijden georganiseerd. Meestal is dat aan het begin van het seizoen als voorbereiding op het nieuwe seizoen en na de winterstop als voorbereiding op de tweede helft van het seizoen.

Welke materialen moet zelf worden aangeschaft

Als je gaat voetballen moet je een aantal spullen zelf aanschaffen. Dit zijn:

Voor wedstrijden en trainingen:

• een paar voetbalschoenen
  • een paar scheenbeschermers
  • een paar zaalschoenen (voor de jongste jeugd die in de winterperiode zaaltraining en een zaal toernooi spelen of als u naast veldvoetbal ook zaalvoetbal gaat spelen)

Voor trainingen:

• een paar voetbalsokken
  • voor de herfst/winter periode een trainingspak
  • voor de lente/zomer periode een t-shirt en korte broek

Welke materialen stelt de vereniging beschikbaar

De vereniging zorgt er voor dat:

• elk team een eigen wedstrijdtenue met sponsoring heeft (voetbalshirt, voetbalbroek en voetbalsokken)
  • teams van JO8 t/m JO19 een trainingspak in bruikleen krijgt, om voor en na de wedstrijd aan te doen

Voor het speeltenue en trainingspak zit in de contributie een eigen bijdrage verrekend.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!