Bentum Nijboer Notarissen nieuwe jeugdsponsor bij SV Grambergen

Bentum Nijboer Notarissen nieuwe jeugdsponsor bij SV Grambergen

Recent is Bentum Nijboer Notarissen jeugdsponsor geworden. Notaris Berno Nijboer vertelt waarom: “Ons notariskantoor heeft vestigingen in Hardenberg en Ommen. Maar onze cliënten komen gelukkig ook uit de omliggende plaatsen. Waaronder veel uit Gramsbergen. Via deze sponsoring willen we wat terug doen voor de mensen in Gramsbergen. En de jeugd heeft natuurlijk de toekomst!”

Bentum Nijboer Notarissen is ontstaan uit het in 2009 aan de Schans in Hardenberg gestarte Notariaat De Schans. Toen met Jan Willem Bentum als notaris en Berno Nijboer als kandidaat-notaris. In 2011 werd het notariskantoor Spruijt in Ommen overgenomen. Jan Willem Bentum is vervolgens in Ommen notaris geworden en Berno Nijboer in Hardenberg. Vanwege de twee notarissen in beide plaatsen, is voor de huidige naam Bentum Nijboer Notarissen gekozen.

Vanuit een laagdrempelige aanpak verzorgen de notarissen en hun medewerkers alle gebruikelijke werkzaamheden op het gebied van het familierecht, onroerend goed en vennootschapsrecht.

De notarissen hebben daarnaast de estateplanning als specialiteit. Berno Nijboer merkt daarbij op: “Dit houdt in dat wij zijn gespecialiseerd in de fiscale en juridische begeleiding van het vermogen van de cliënt, voor nu en in de toekomst. Wij helpen de cliënt bij het vinden van antwoorden op vragen als: wie krijgt mijn erfenis, hoeveel belasting wordt daarover betaald en hoe kan ik vermogen in de familie houden?”IMG_4776

Ongeacht waar er eerder een akte is gepasseerd, bent u bij Bentum Nijboer Notarissen van harte welkom voor een (nieuw) testament, de aankoop van een huis, oversluiting van de financiering en dergelijke.

Copyright © 2014 SV-Gramsbergen in samenwerking met Frinq.net